Na aankoop van gebruikte uurwerken worden deze ten alle tijden gecontroleerd door onze horlogemaker. Alle horloges worden dan ook verkocht met 6 maanden garantie of de nog geldende fabrieksgarantie. Onder deze garantie valt niet: Schade aan horlogekast, pushers, band, glas of sluitingen. Beschadigingen door gebruik of onjuist gebruik vallen ook niet binnen deze garantie. Zie tevens onze algemene voorwaarden.

Doorgaans kunnen wij onze uurwerken direct uitleveren. Als het uurwerk wordt verstuurd neemt dat normaliter 1 werkdag in beslag.

Wij bieden verschillende verzendmogelijkheden aan en kunnen u hierin altijd adviseren. Wij verpakken al onze horloges en onderdelen zeer kundig en zorgvuldig in. U ontvangt tevens een Track&Trace waarmee de zending online is te volgen.

Binnen EU Taylor made
Buiten EU Taylor made
Binnen Nederland Fedex/Mikropakket/DHL
Onderdelen en accessoires PostNL, Fedex

Let op: Eventuele douane- en/of invoerbelastingen zijn te allen tijde voor rekening van de ontvanger.

Van elke aankoop bij Toptijd ontvangt u een factuur.

Wij verkopen alleen originele uurwerken. Uiteraard kunt u onze uurwerken direct na aanschaf laten controleren door de geautoriseerde dealers. Ook is er veel informatie op internet te vinden waardoor je zelf de unieke kenmerken van een origineel uurwerk kunt herkennen.  Gezond verstand speelt daarbij een grote rol.

Wij zijn altijd geïnteresseerd en op zoek naar bijzondere horloges om onze uitgebreide collectie wisselend en actueel te houden. Bent u in het bezit van een dergelijk horloge en wilt u deze wellicht inruilen of verkopen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. In het menu rechtsboven kunt u op de aanvraag button klikken.

Ons beleid is om zo min mogelijk met contanten te werken en te accepteren. Wij minimaliseren de betaling in contanten.

Mochten hier vragen over zijn kunt u altijd eerst even telefonisch contact met ons opnemen.

U kunt op meerdere manieren bij ons afrekenen:

  • Contant
  • Ideal
  • Pinnen
  • Bankoverschrijving
  • Opslag van 3% voor: VISA, Mastercard, Paypal

Kijk hier voor ook naar onze algemene voorwaarden.

Een exclusief uurwerk aanschaffen is iets heel bijzonders. Daarom willen we dat je tijdens dit proces een toptijd beleefd en de kwaliteit krijgt van een top tijdstuk 🙂

Wij hebben een kantoor in  Zoetermeer. Uiteraard kunt u het horloge bij ons op kantoor komen bezichtigen alvorens u tot aanschaf wenst over te gaan. Let wel u dient hiervoor een afspraak te maken en dat kan per mail, telefoon of whatsapp.

Anonieme telefoontjes nemen wij uit veiligheidsoverwegingen niet op.

Mocht u suggesties hebben hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren laat het ons weten.

Team Toptijd